sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Treeniä ja pentupallerointia

Päivitetääs taas pikkuisen kuulumisia. Hetkeksi on blogi jäänyt, mutta ihan hyvästä syystä, onhan täällä ollut menoa ja meininkiä kun on pieniä ihmisiä ja pentuja talossa. ;)

Hipun kanssa tämän hetken suunnitelmat kisojen suhteen on rally-tokokisat ensi kuussa ja agilitykisoja yritän myös katsella tästä suht. läheltä.
Nyt ollaan treenattu myös BH kokeeseen, johon syksyllä olisi tarkoitus mennä. Paikkis on ollut tähän mennessä se kompastuskivi jonka vuoksi en ole uskaltanut vielä aikasemmin haaveilla BHsta, mutta nyt ollaan sekin saatu viilattua kuntoon. Vielä on aikaa treeneissä keskittyä vireeseen ja kontaktin kestävyyteen ennen syksyä. Hieman olen muuttanut palkkaustapaa, jospa se pitäisi Hipun vireen oikeanlaisena, ainakin näyttää paremmalta.

Ansan kanssa ollaan opeteltu agilityn alkeita. Taitava pikku agiliitäjä siitä tulee ja kokonsa puolesta näyttää siltä että mediksi se jää! Ensimmäiset juoksut olivat ja menivät, joten nyt ei enää senttejä lisää korkeuteen luulisi tulevan. Ansan kanssa päästään myös lähi aikoina korkkaamaan ensimmäiset viralliset näyttelyt!

Matti on hienosti kotiutunut! Se on reipas, sosiaalinen mudin alku joka tulee toimeen lasten ja muiden koirien kanssa. Matti etsii hyvää ja aktiivista sijoituskotia. Matista on potenttiaalia harrastuksiin ja näyttelyihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti