maanantai 27. heinäkuuta 2015

Paimennusta ja VOIvottelua..

Esittelyssä ensin iloiset asiat ja lopusta voi sitten lukea VOIvottelut.

Vihdoin se päivä koitti kun pääsin mudien kanssa opettelemaan paimennusta! On sitä ollut mielessä jo kauan aikaa että paimentamaan pitäisi päästä, mutta aina on ollut muita harrastuksia tai kiireitä.

Kävimme Urjalassa Koira-Kehrossa, jossa oli mukava ja asiantunteva lampuri Sanna. Samana päivänä meitä oli n. kahdeksan ja pääsimme kahdesti lampaille. Osallistuin kaikkien kolmen mudini kanssa.

Mikä tärkeintä, kaikki kolme osoittivat kiinnostusta lampaita kohtaan ja saivat täydellisen hyvän ensimmäisen kokemuksen paimentamisesta. Matti 4kk oli varmasti kaikista parhain tapaus! Uskon että siitä olisi potenttiaalia paimentamaan ihan päivittäin lampaita, taipumusta kyllä löytyi. Päivä oli jännittävä ja mielenkiintoinen, varmasti ei jäänyt viimeiseksi kerraksi! Lisää päivästä voi lukea tulevasta Unkarinpaimenkoirat lehdestä.

Paljon tuli hyviä kuvia, antaa siis niiden puhua sen puolesta kuinka mukava päivä meillä oli:
Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla. Kaikki kuvat Eeva Mattila.


Matti sai hepulin, leikitään!



Rohkea Matti!










Jes! Olipa kivaa!

Iloisten uutisten jälkeen sitä VOIvottelua.. Olemme tässä kuussa käyneet Hipun kanssa kahdet rally-tokokisat VOI luokassa, 0 tuloksin. Vetää hieman mieltä matalaksi, mutta en luovuta!
Olen nyt saanut oman jännityksen kuriin ja Hipun vire on paljon parempi sen vuoksi! Kaikki ei näköjään onnistu kuitenkaan samalla kerralla nappiin, on tullut paljon virheitä ja epätarkkoja suorituksia. Kehitystä on tapahtunut, joten ei muuta kun treeniä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti