tiistai 1. syyskuuta 2015

Piirinmestaruuskilpailut

Viikonloppuna kisailtiin Hipun kanssa kumpanakin päivänä. Lauantaina käytiin Lapualla tuloksin hyl ja 20. Radat olisi mielestäni ollut mentäviä ja sujuvia, mutta kun ei natsaa niin ei.

Sunnuntaina osallistuimme Hipun kanssa piirinmestaruuskilpailuihin. Anders Virtanen oli tehnyt mielestäni kivat ja sujuvat radat. Silti emme yksilöradoilla onnistuneet. Kieltoja tuli tosi paljon. Tein ilmeisesti jotain hassua ohjauksessa koska Hippu tuli todella monesti mua päin, eikä hypännyt ohjattua estettä (tai kyllä hyppäsi, sen jälkeen kun on ryysinyt ensin mun päälle..) Tulokset hyl, 15.

Olimme ilmoittautuneet myös joukkuekisaan. Joukkueeseen Hipun lisäksi kuului espanjanvesikoira Nemo, australianpaimenkoira Moska ja belgianpaimenkoira malinois Zorro, joka valitettavasti joutui perumaan tulonsa kun oli loukannut käpälänsä märällä nurmikolla. Varakoirana meillä oli pyreneittenpaimenkoira Tomu, joka tuli Zorron paikalle.
Annoimme joukkueelle nimen; Euroopan Pikajuna Austraaliaan.
Moska ja Kati kävi juoksemassa radan ensiksi tuloksellä 5. Ei huono, ajattelin! Kolme parasta tulosta lasketaan ja tärkeintä siis onkin saada jonkinlainen tulos eikä hyllyä. Seuraavaksi minun ja Hipun vuoro. Edellisten ratojen suorituksia emme nähneet ollenkaan koska Hipulla oli juoksut ja pysyttelimme hallin ulkopuolella niin paljon kuin mahdollista. Olinkin jo tuumannut että nyt on joukkueelle edes tultava nolla kun emme siihen yksilökisoissa pystyneet ja sieltähän se nolla tulikin! Mahtavaa! Kolmantena vuorossa oli Nemo ja Jenni, joiden tulokseksi tuli 10! Huh, nyt oli jo kolme tulosta (ja toivon mukaan myös pm-joukkueen voitto)! Ankkureina olivat vielä siis Tomu ja Kati, jotka vetäsivät nollat! Kilpailuhan meni paremmin kuin olin edes ajatellut! Tulostaulukin näytti hyvältä, vaikka piti pari kertaa hieraista silmiä että voiko olla, mehän voitimme maksien piirinmestaruuskilpailun! Huippua!

Kiitos joukkuetovereille! Ehdottomasti ensi vuonna uudelleen samalla kokoonpanolla, jos vain mahdollista! ;)

Nemo (Marikharon Nepido) & Jenni Hakoniemi, Moska
(Nallikallion Kaitse o Ihku), Tomu
(Tottakai Napoleon) & Kati Kuuttila + minä ja Hippu.


1 kommentti:

  1. Hoi! Teille olisi pieni haaste meidän blogissamme tyrkyllä! :)

    VastaaPoista