keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Hiljaista

Nyt on ollut todellakin hiljaista, niin täällä kuin kisarintamalla. Joitain agilitykisoja ollaan Hipun kanssa kisattu, mutta menestystä niistä ei ole tullut. Noh, ei aina voi mennä lujaa.
Treenailtu on kyllä kovasti ja kauhea hinku olisi kisaamaan. Kesä näyttää kuitenkin niin ylibuukatulta että saas nähdä kuinka moniin kisoihin sitä loppupeleissä pääsee/ehtii.

Treenailtu ollaan myös tokoa (pientä innostusta tätäkin lajia kohtaan on taas, ainakin hetkeksi..) ja niin mukavasti sujuu Hipun kanssa ALO-luokan liikkeet että olen ilmoitellut meitä lähes jokaiseen lähistöllä olevaan kokeeseen, toivottavasti saadaan itsemme johonkin ängettyä. Kuinkahan sitä vielä saisi oman kisajännityksen kuriin tosipaikan tullen? Aina sitä on kiva toko-kisoihin ilmoittaa, mutta sitten kun se h-hetki koittaa, miksi ihmeessä pitää itteänsä kiusata kun jännitän niin paljon että huonoa tekee.

kuva Jenni Lampi
kuva Jenni Lampi
Ansa olisi myös valmis ikänsä ja osaamisensa puolesta virallisiin agilitykisoihin. Aikomukseni olikin Ansa ilmoittaa meidän vappukisoihin, mutta yllätyyys! Ansa päättikin aloittaa juoksut viikkoa ennen kisoja, joten ne kisat jäi välistä. Eiköhän me kuitenkin tässä lähiaikoina päästä starttaamaan agilityssä Ansankin kanssa.

Tässä Ansan aksavideo treeneistä:



Ihana Kiuru oli myös meillä kylässä pari päivää. Nopeasti sopeutui hieman suurempaankin laumaan.
Ansa, Kiuru ja Hippu. kuva Jenni Lampi

Ansa ja Hippu huilivat näyttelyistä nyt hetken. Luulen ettei Hippu enää käy ennen veteraani-ikää Suomessa missikisoissa koska on saanut täältä jo kaiken tarpeellisen. Ehkä kuitenkin jossain vaiheessa innostutaan lähtemään taas ulkomaille misseilemään.


Ansa & Hippu

1 kommentti:

  1. Jep, hiljaista pitää täälläkin. Ihan harmittaa, kun ei ole jaksanut tehdä juuri mitään. Motivaatiokin vähän hukassa. Mut ehkä tää tästä, kun kevätkiireet vähän helpottaa...

    VastaaPoista