sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Menolippu 3luokkaan!

Näköjään sanonta pitää paikkansa: "huono kenraali, silloin varsinainen suoritus onnistuu" vai miten se meni..
Keskiviikkona taas meni aksatreenit ihan persiilleen. En tiedä mikä meidän treeneissä mättää, mutta mitäs siitä kun kisoissa kuitenkin sujuu!

Olin lauantaiksi ilmoittanut Hipun kolmeen starttiin. Meillä oli jo ennestään kaksi LUVAa kakkosista. Ensimmäinen rata meni hyllyksi ja toisesta sitten, yllätys, nolla, LUVA ja SERT ->kolmosiin!
Mitä ihmettä!? Ensin pähkäröimme ykkösissä yli puolivuotta ja sitten yhtäkkiä nousemme kakkosiin vielä triplanollitellen! Kakkosissa ei ehditty starttamaan kuin neljän startin verran ja tänään korkkasimme 3luokan.. on aika hurja meno!
Nyt ne palaset on alkaneet todellakin loksahtamaan paikoilleen, tätä me ollaan odotettu ja treenattu. Hippu etenee ja irtoaa mahtavasti, tottelee ohjausta hienosti ja mullakin pysyy suurimman osan ajasta ajatukset kasassa! Vielä kun ottaisi itse töppöstä toisen eteen niin olisi hyvä, toki paree noin, ettei mene sitten hätäilyksi.

Tässä eilinen luokkanousurata, Hilpin tuomaroimana:

Tänään pääsimme sen yhden startin verran kokeilemaan kolmosissa. Eikä mitenkään huono suoritus! Saatin tulos 10 ja sijoitus 10/37. Tyytyväinen olen, niin paljon hyvää löytyi radasta, pari harmittavaa kieltoa vain.

Tässä siis tämä, tuomarina Mikkilän Sari:


Tuntui niin hyvältä tehdä kolmosten rataa että nyt vain kisakalenteria suunnittelemaan! :)


Ensi viikon lauantaina suuntaamme Kannukseen korkkaamaan rally-tokon VOIttaja luokan.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti