maanantai 23. maaliskuuta 2015

Paljon jännittävää tiedossa!

Lauantaina oli Kokkolassa agilitykisat. Ei mennyt ihan putkeen.. 3xhyl.
En ollut aikaisemmin käynyt Kokkolassa kisaamassa. Kisapaikka oli vähän ehkä maneesin tapainen halli, pieni, hiekkapohjainen ja jonne ei kauheasti odottelemaan koiran kanssa mahtunut.

Radat olivat itselleni jotenkin ihan outoja, eikä omaan mieleen loogisia. En useaan kohtaan saanut itselleni varmuutta että mikä ohjauskuvio niihin kannattaa tehdä (liikaa vaihtoehtoja??). Rataantutustumisen aikakin tuntui loppuvan kesken joka radalla, olisin tarvinnut lisäaikaa radan sisäistämiseen.

Olin jotenkin niin pihalla koko ajan ja pidin Hipun ehkä liiankin kiinni itsessäni, radat kun olivat pyöritystä ja käännöksiä täynnä. Näistä tuli sitten paljon kieltoja kun Hippu tuli mun luo kysymään että mihin?
Jos radoista pitäisi jotain hyvää keksiä niin Hippu oli mahtava! Sehän teki ja meni just minne itse sen ohjasin ja vaikka oli uusi paikka ja oudot esteet niin sama asenne löytyi tekemiseen.

Nyt tuleekin sitten pidempi tauko myös agilitykisoista, seuraavan kerran olisi tarkoitus kisata huhtikuun puolessavälissä/loppupuolella. Tää tyttö kun lähtee käymään maailmalla! En vielä kerro että mihin ja mitä luvassa, saatte tietää sitten kun palaan reissusta. Torstaina on lähtö ja maanantaina sitten palailen, nopea pyrähdys siis, mutta ainutlaatuinen reissu kuitenkin tiedossa ja sen verran voin paljastaa että liittyy, yllätys, yllätys, koiriin!

Blogia päivittelen kun palaan ja ehdin, see ya! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti